Serverflytning

Servere er hjertet i virksomheden – og bør også håndteres derefter

Man er som udgangspunkt ikke i tvivl. Hvis serverne er gået ned, er irritationen i organisationen både til at se og høre. For de fleste virksomheder kan konsekvensen også aflæses direkte på bundlinjen.

Det er den primære årsag til, at vi har komprimeret mange års erfaring med håndtering af serverflytninger i en sikker og velfungerende flytteprocedure. Via flytninger af serverrum for nogle af verdens største techvirksomheder, har vi efterhånden et meget klart billede af, hvad der fungerer – og hvad der potentielt kan gå galt.

En serverflytning kan ikke sammenlignes med noget andet. Temperatur og vejrlig influerer på håndteringen, og man kan ikke bare hente en livsnødvendig reservedel hos den nærmeste forhandler. 

Planlægningen er altafgørende, og det er som oftest ikke nok med en plan A og en plan B. Det er også nødvendigt med en fallback plan, hvis uheldet for alvor er ude. For hvis serverne ikke kommer op at køre som planlagt, er der ingen der kan arbejde – og risikoen for et smertefuldt tab for virksomheden bliver lige pludselig en realitet.

Skal vi tage en snak og en kop kaffe? Skriv eller ring til os.

Kontakt