Håndtering af reolindhold

I sørger for at rydde ud – vi klarer resten

Hvis virksomheden er heldig, slipper man afsted med at ligge stille en enkelt dag under en flytning.  Men som oftest bliver en dag til flere. Det er også de færreste medarbejdere, der kan se det nyttige i at stå på hovedet i en flyttekasse. 

Det giver ganske enkelt ikke mening. Hverken økonomisk eller i forhold til arbejdsmiljøet.

Løsningen er at lade os stå for såvel nedpakning som udpakning af alt reolindhold. Uanset om der er tale om arkivmateriale, personligt reolindhold, biblioteker, fortroligt materiale eller indhold fra kopirum, så sørger vi får at det hele lander på rette hylde – og i den rigtige rækkefølge. Vores flyttelogistik er udviklet til formålet.

Vi kan dog ikke tage stilling til, om reolindholdet kan/skal bortskaffes inden flytningen. Der skal vi bruge jeres hjælp. Men vi hjælper jer til at gennemføre øvelsen så effektivt og smidigt, som overhovedet muligt. Resten skal vi nok tage os af.

Ingen manglende flyttekasser, eller fejlplaceret materiale. Arbejdspladsen bliver ikke bombet til med flyttekasser. Og der er ingen risiko for, at en god portion af kasserne aldrig bliver pakket ud. Det giver da god mening.

Skal vi tage en snak og en kop kaffe? Skriv eller ring til os.

Kontakt