Flyttetilsyn

Giver det mening?

Når flyttefolkene slippes løs, er der ingen vej tilbage. I kan enten krydse fingre og håbe på det bedste, eller hyre os til at sikre en effektiv og sikker flytning af jeres virksomhed. 

Der er mange penge at spare i en planlagt afvikling af flytningen. Det bliver kun dyrere af, at flyttefolkene skal have fat i tingene flere gange en højest nødvendigt. Besparelsen kan hurtigt løbe op i tocifrede procentsatser. 

Endvidere sikrer vi, at jeres ejendele og fysiske rammer ikke lider unødig overlast. Er uheldet alligevel ude, sørger vi for behørig dokumentation og rapportering, således at skadesbehandlingen håndteres hurtigt og korrekt. Desuden sikrer vi at flyttegodset håndteres sikkert, og uden risiko for udefrakommendes uønskede interesse i flyttekasseindhold eller dyre designermøbler. 

I den sidste ende kan man jo også spørge sig selv om, hvor vidt det overhovedet giver mening at anvende din og dine kollegers dyrebare tid på at supervisere et helt flyttehold. Og måske på flere adresser på samme tid. I kan nøjes med en afsluttende gennemgang med vores flyttesupervisor, hvor I også får overdraget vores flytterapport.

Skal vi tage en snak og en kop kaffe? Skriv eller ring til os.

Kontakt